Situație incredibilă la Chișinău. CNA a început să aresteze din ce în ce mai mulți medici, profesori, agenți de poliție, șoferi, femei de serviciu, măturători de stradă. Dar instituția a anunțat că lupta cu corupția nu se va termina aici. Centrul Național Anticorupție a prezentat și o listă a corupților pe care intenționează să-i aresteze. În listă se află chiar doi mari mafioți și oligarhi din Moldova: Filat și Plahotniuc. Cei doi sunt abia la finalul ei.

”Toată lumea ne întreabă de ce nu-i arestăm pe cei mai mari mafioți din Moldova? Iată dovada: îi găsiți în listă, deci, o să-i arestăm. Dar să terminăm cu corupția din spitale și ne ocupăm de domnii Filat și Plahotniuc. Nu știu cât o să treacă până atunci, 149 de ani sau poate 150 de ani… Vă rog să aveți răbdare”, a declarat într-o conferință de presă generalul Chetraru Viorel, șeful CNA.

Mafioții Vlad Filat și Vlad Plahotniuc nu au fost de găsit ca să comenteze prezența lor pe lista de arestări ai CNA. Purtătorii lor de cuvânt au anunțat că ambii au mers să-și facă analizele ca să descopere cât mai multe maladii pentru a se interna în spitale dacă anchetatorii CNA le vor bate la ușă. Există însă puține șanse ca asta să se întâmple în timpul vieții celor doi. Cel mai probabil, reprezentanții CNA vor merge cu citațiile de arest la mormintele lui Filat și Plahotniuc.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/CNA-mormant-filat-si-plahotniuc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/CNA-mormant-filat-si-plahotniuc-copy-150x150.jpgadminPolitic
Situație incredibilă la Chișinău. CNA a început să aresteze din ce în ce mai mulți medici, profesori, agenți de poliție, șoferi, femei de serviciu, măturători de stradă. Dar instituția a anunțat că lupta cu corupția nu se va termina aici. Centrul Național Anticorupție a prezentat și o listă a...

Comentează