Pokemon Vlad Plahotniuc Miliard copy

Centrul Național Anticorupție anunță că a lansat cu succes propria aplicație de prins Pokemoni. CNA se laudă că aplicația este unică în Europa și cu ajutorul acestia va încerca să identifice cei mai importanți Pokemoni din Moldova. Aplicația a fost botezată Pokemiliard, iar până acum Adriana Bețișor a reușit să prindă doar doi Pokemoni mici: Filohamon și Shorichu.

”Nu știm de ce nu funcționează prea bine aplicația. Am reușit până acum să-i iau pe cei doi Pokemoni. Dar nu sunt la fel de important. Tot caut un Pokemon mai mare, mai gras, mai important. Din păcate cu Pokemiliard nu-l putem prinde pe Plahachu. Am tot fost cu telefonul în jurul hotelului Nobil. Acolo era un Pokestop foarte important, iar aplicația Pokemiliard îmi arată că acolo îl prind pe Plahachu. Din păcate dau doare de Ghimpachu, Chirtachu, Lupachu, Țuțuchu și tot felul de Pokemoni mici, neimportanți”, a declarat dezamăgită Adriana Bețișor.

Din fericire, există o soluție. Vânătorii de Pokemoni de la CNA să le ceară vânătorilor de Pokemoni de la DNA să treacă Prutul. Celebra vânătore de Pokemoni, Codruța Kovesi, se laudă că prinde câte doi Plahachu pe săptămână în România. Aceasta este surprinsă că vânătorii de la CNA nu au reușit încă să-l identifice și să-l prindă până acum pe Plahachu în Moldova.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Pokemon-Vlad-Plahotniuc-Miliard-copy-1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Pokemon-Vlad-Plahotniuc-Miliard-copy-1-300x300.jpgadminPolitic
Centrul Național Anticorupție anunță că a lansat cu succes propria aplicație de prins Pokemoni. CNA se laudă că aplicația este unică în Europa și cu ajutorul acestia va încerca să identifice cei mai importanți Pokemoni din Moldova. Aplicația a fost botezată Pokemiliard, iar până acum Adriana Bețișor a reușit...

Comentează