CNA recunoaște că l-a arestat din greșeală pe Leonea Talkaci, fostul gubernator al Băncii Naționale. Procuororii CNA își cer scuze și îl caută acum să-l aresteze pe alt Gubernator din Moldova. Acesta a fost Gubernatorul Băncii Naționale în timp ce s-a furat miliardul, așa că ar fi trebui băgat de mult la pușcărie lângă Filat, acolo unde există loc special și pentru Plahotniuc.

”Trebuia pe alt Gubernator, pe Draguțan. Noi am greșit că l-am luat pe Leonea Talkaci. Dar nu-i nimic, dacă tot l-am luat, nu-l eliberăm acumă. Sigur a furat și el câte ceva pe vremea lui Voronin. Dar data viitoare promitem să fim mai atenți și să arestăm persoanele potrivite. Avem o listă întreagă de deputați. În fruntea lor se află coordonatorul lor Vlad Plahotniuc”, a declarat directorul general al CNA, Adriana BețiShor.

Din păcate, deputații și coordonatorul lor, Vlad Plahotniuc, nu sunt speriați de aceste amenințări. Vlad Plahotniuc știe, de exemplu, că în loc să-l aresteze pe el, procuororii vor merge să-l aresteze pe mitropolitul Vladimir și pe mulți alți Vlazi din Moldova.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/03/Dorin-Dragutanu-gubernator-CNA-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/03/Dorin-Dragutanu-gubernator-CNA-copy-300x300.jpgadminSocial
CNA recunoaște că l-a arestat din greșeală pe Leonea Talkaci, fostul gubernator al Băncii Naționale. Procuororii CNA își cer scuze și îl caută acum să-l aresteze pe alt Gubernator din Moldova. Acesta a fost Gubernatorul Băncii Naționale în timp ce s-a furat miliardul, așa că ar fi trebui băgat...

Comentează