După ce poliția a declanșat o anchetă pentru că Chiril Gaburici și-a falsificat diploma și CNA îl anchetează pe premier. Procurorii Centrului îl suspectează pe primul ministru că are un IQ mai mic decât cel declarat. Înainte de a fi numit în funcție, Chiril Gaburici a depus o declarație scrisă că are coeficientul de inteligență de 64. Specialiștii în inteligență cognitivă susțin că, de fapt, premierul are inteligența unui cimpanzeu imperial. Mai exact IQ 6.

”După ce l-am văzut aseară la Lorena ne-am dat seamă că a mințit în declarația de inteligență pe care a depus-o. Mai mult, actul de la psihiatru care atestă IQ-ul de 64 este falsificat. Cifra 6 este scrisă cu litere de tipar, iar cifra 4 este adăugată de mână chiar de premier. Noi considerăm că a fost uz intelectual de fals și am declanșat o anchetă penală pe numele domnului Chiril Gaburici”, au declarat procurorii CNA care l-au reținut pe premier.

Solicitat de redactorii moldovesti.info, psihiatrul care i-a eliberat certificatul pentru IQ susține că: ”Am rămas șocat când l-am văzut pe Chirușa premier. El încă este la faza la care se joacă cu mașinuțele în nisip și trebuie să stai după el să nu bage caca de câini în gură. Este incredibil că a ajuns premier. I-am dat coeficient 6 cu indulgență pentru că știe să numere până la 10. Fie vorba între noi, un cimpanzeu imperial este mai deștept decât Chirușa.”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Chiril-Gaburici-cimpanzeu-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Chiril-Gaburici-cimpanzeu-copy-150x150.jpgadminPolitic
După ce poliția a declanșat o anchetă pentru că Chiril Gaburici și-a falsificat diploma și CNA îl anchetează pe premier. Procurorii Centrului îl suspectează pe primul ministru că are un IQ mai mic decât cel declarat. Înainte de a fi numit în funcție, Chiril Gaburici a depus o declarație...

Comentează