crater-chirtoaca-alina-zotea-groapa-copy

Cei mai fioroși procuorori din lume, care aparțin Centrului Național Alcorupției, susțin că au depistat persoana care a provocat cutremurul din Chișinău. Andriana BețiShor l-a arestat pe un cetățean cu ochelari, care cânta ”Davai za Sibiri”, de s-au zguduit toate blocurile din Chișinău.

”În noaptea de 24 septembrie, în jurul orei 2 și 69 de minute, ne deplasam pe strada Colonița din centrul Chișinăului. Trecând pe lângă un garaj am auzit muzică dată la maximum. Cetățeanul Chirtoacă Dorin, a pus Liudă la volum maxim și săpa după mormântul lui Bernardazzi. Muzica era atât de tare, că a început să se zguduie totul în jur. Iar săpăturile la mormântul lui Bernardazzi ajungea la 100 de kilometri adâncime, ceea ce a provocat seismul major din Chișinău”, a declarat procuoroarea Andriana BețiShor.

Din fericire, Dorin Chirtoacă a fost eliberat. Acesta a demonstrat că are un alibi puternic, astfel că nu era el cel care a pus muzica la maximum și nici nu el a săpat sub cinematograful Gaudeamus. Alibiul său a fost confirmat chiar de Coordonatorul Executiv al Republicii Moldova. Acesta povestește că în timp ce avea loc cutremurul, Dorin Chirtoacă număra banii împreună cu Liuda Ghimpu. Ca să fie crezut, domnul Coordonator a prezentat o nouă casetă cu primarul capitalei.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Crater-Chirtoaca-Alina-Zotea-Groapa-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Crater-Chirtoaca-Alina-Zotea-Groapa-copy-300x300.jpgadminSocial
Cei mai fioroși procuorori din lume, care aparțin Centrului Național Alcorupției, susțin că au depistat persoana care a provocat cutremurul din Chișinău. Andriana BețiShor l-a arestat pe un cetățean cu ochelari, care cânta ”Davai za Sibiri”, de s-au zguduit toate blocurile din Chișinău. ”În noaptea de 24 septembrie, în jurul...

Comentează