CNA Retinere casa Truseni copy

În sfârșit se va face lumină în cazul casei din Trușeni. Cei mai duri și mai periculoși procurori CNA din lume s-au autosesizat și i-au reținut pe proprietari. Adriana BețiShor susține că CNA s-a autosesizat din presă și vrea să facă dreptate ca în cazul miliardului.

”Nu mi se pare logic și corect. Așa o casă mare și frumoasă. Casa mea este încă în contrucție și toată lumea s-a impacientat, s-au pornit investigațiile jurnalistice. Dar pe proprietarii iștea, cu casa lor, de ce nu îi investighează nimeni? De unde au avut bani să-și construiască o casă? Că nu s-au măritat sau însurat. Am zis că le voi face eu o investigație, să vadă lumea că mă pricep la orice, la miliarde, la chiriași, la case. Poate acum mă va lăuda presa”, a declarat Adriana BețiShor într-o conferință de presă la ieșirea din Shorhei.

Chiariașii sunt încântați de implicarea Adrianei BețiShor și susțin că cumnata lor procedează drept. Aceștia au scris o plângere la CNA după ce au evaluat casa la aproape 100 de mii de euro. Procurorii CNA au reacționat prompt și vor face repede dreptate. Din păcate pentru proprietari, aceștia nu au nicio rudă în Parlament, Guvern, Procuratură sau CNA. Așa că dosarul lor a fost trimis deja în instanță. După ce vor fi găsiți vinovați că i-au deranjat pe chiriași, vor primi o pedeapsă cu închisoarea de la 9 ani la 69 de ani.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/CNA-Retinere-casa-Truseni-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/CNA-Retinere-casa-Truseni-copy-300x300.jpgadminSocial
În sfârșit se va face lumină în cazul casei din Trușeni. Cei mai duri și mai periculoși procurori CNA din lume s-au autosesizat și i-au reținut pe proprietari. Adriana BețiShor susține că CNA s-a autosesizat din presă și vrea să facă dreptate ca în cazul miliardului. ”Nu mi se pare logic...

Comentează