Inspirat din programul Prima Casă, CNA a anunțat că lansează programul ”Primar Acasă”. Procuororii Centrului Național Alcorupției susțin că astfel îi vor ajuta pe bieții primari și au dat startul acestui minunat program. Condiția este ca primarii să fure multe, multe milioane de euro.

Primul beneficiar a fost, desigur, primarul Shorheiului. Ilan Shor este acum ”Primar Acasă” și nu va ajunge prea curând în închisoare.

Alți beneficiari sunt viceprimarii și primarul Capitalei. Dorin Chirtoacă este ”Primar Acasă” și nu se știe exact când va ieși din acest program.

Renato Usatîi susține că este suficient de bogat ca să nu aibă nevoie de programul ”Primar Acasă”, așa că a plecat la Moscova.

Pe de altă parte, CNA susține că nu se limitează la programul pentru primari. Adriana BețiShor vrea ca și deputaților, miniștrilor, politicienilor să le fie bine. Dacă vor fura suficient de mult și dacă Vlad Plahotniuc va semna procesele de predare, toți acești hoți vor beneficia de programul ”Prima Celulă”.

Până acum, de ”prima celulă” a beneficiat Vlad Filat, dar și câțiva miniștri.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/Platon-Filat-Petrecere-in-inchisoare-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/Platon-Filat-Petrecere-in-inchisoare-copy-300x300.jpgadminPolitic
Inspirat din programul Prima Casă, CNA a anunțat că lansează programul ”Primar Acasă”. Procuororii Centrului Național Alcorupției susțin că astfel îi vor ajuta pe bieții primari și au dat startul acestui minunat program. Condiția este ca primarii să fure multe, multe milioane de euro. Primul beneficiar a fost, desigur, primarul...

Comentează