Eurovision bani CNA copy

CNA a descins în această dimineață la televiziunea Moldova 1 pentru a ancheta desfășurarea concursului Eurovision. Potrivit porcurorilor, la urechile lor a ajuns informația că concurenții au falsat 100 de mii de euro. Mai exact, membrii juriului s-au plâns că banii pe care i-au primit mită de la concurenți erau falsați în re minor, deși trebuia să fie do major.

”Noi am descoperit că concurenții au falsat doar în momentul în care ne-am dus la schimbul valutar. Am vrut să schimbăm niște euro că rămăseserăm fără bani. Când colo, de la schimbul valutar ne-au spus că banii erau falsați. Ne-am supărat așa de tare că ne-am dus la CNA și ne-am plâns că concurenții au falsat banii, să le fie de învățătură, să nu mai falseze bani pe care le dau oamenilor care vor să-i ajute”, a declarat unul dintre membrii juriului.

Dorin Drăguțan susține că a auzit falsul din notele foșnetului banilor. Așa că, Moldova 1 a luat decizia să-l ia în juriu chiar de anul viitor pe Dorin Drăguțan. Acesta va spune pe loc dacă cântăreții au falsat bancnotele pe care le-au dat membrilor juriului.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Eurovision-bani-CNA-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Eurovision-bani-CNA-copy-300x300.jpgadminFinanțe
CNA a descins în această dimineață la televiziunea Moldova 1 pentru a ancheta desfășurarea concursului Eurovision. Potrivit porcurorilor, la urechile lor a ajuns informația că concurenții au falsat 100 de mii de euro. Mai exact, membrii juriului s-au plâns că banii pe care i-au primit mită de la concurenți erau...

Comentează