Adriana Betisor arestata CNA copy

Centrul Național Anticorupție este cel mai nemilos Centru Anticorupție din lume. A depășit chiar și DNA-ul după felul spartan și dur cu care anchetează corupția din Moldova. Abia a reușit să se usuce cerneala pe ancheta jurnaliștilor de la Ziarul de Gardă, că CNA a și descins în palatul Adrianei Bețișor. Colegei celebrei procuroare vor să afle de unde are atâția bani să-și construiască un palat ca a lui Plahotniuc.

”Dimineață stăteam la cafea și bârfeam, fumam o țigară, când colo, un coleg se uită pe facebook și începe să urle. E ancheta mea, e ancheta mea, nimeni nu se bagă. Eu o anchetez. Noi am sărit imediat, ce ai, nebunule? Pe cine vrei să anchetezi? Și atunci ne-a arătat poza cu palatul Adrianei. Știți, noi suntem bugetari, avem salarii de 2 mii, 3 mii de lei. Abia ne permitem să plătim chiria în Chișinău, mai mergem în concediu să muncim la Italia. Evident că ne-am crucit când am văzut ce palat are colega”, a declarat Leonea Iaibu, procuror la CNA și coleg cu Adriana Bețișor.

Celebra procuroare este însă sigură că ancheta este doar o încercare de răzbunare a colegilor săi. ”Ei au văzut că eu am luat cazul cel mai bănos din Moldova. Sunt invidioși, sunt extrem de geloși pe domnul Plahotniuc. Că doar pe mine mă sună și că este nănașul meu. Știți cum e la moldoveni? Cum îi merge bine cuiva, cum îl trag ceilalți în jos. Foarte urât din partea lor”, a declarat cu cătușele la mâini Adriana Bețișor.

Fanii Adrianei Bețișor s-au adunat în fața CNA și au cerut imediat ca aceasta să fie eliberată. ”Ce v-a făcut fata asta? Este un copil care are probleme de inimă. Și ce dacă a furat, dar a făcut ceva pentru țară. L-a arestat pe Filat și Shor. Free Beți-Shor! Lăsați copilul acasă”, au strigat mai mulți bețishoreni, fani ai procuroarei. Sanda Filat a anunțat deja că o să ceară partajarea averii Adrianei Bețishor.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Adriana-Betisor-arestata-CNA-copy-1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Adriana-Betisor-arestata-CNA-copy-1-300x300.jpgadminPolitic
Centrul Național Anticorupție este cel mai nemilos Centru Anticorupție din lume. A depășit chiar și DNA-ul după felul spartan și dur cu care anchetează corupția din Moldova. Abia a reușit să se usuce cerneala pe ancheta jurnaliștilor de la Ziarul de Gardă, că CNA a și descins în palatul...

Comentează