Maia Sandu arestata CNA copy

Procurorii CNA, cei mai stricți și mai duri procurori din lume, au mai făcut o victimă printre politicienii moldoveni. Aceștia au reușit să citească un text de-al Maiei Sandu și au decis să o rețină pentru furt de virgule. Maia Sandu a fost dusă cu forța la izolatorul CNA și va sta în aceeași celulă cu Vlad Filat și Ilan Shor.

”Doamna Maia Sandu este o hoață de virgule. Aceasta a reușit să fure una dintr-un pliant pe care îl împărțea moldovenilor. Din calculele noastre, au fost împărțite 100 de mii de pliante. Deci, este vorba de 100 de mii de virgule furate. Ceea ce este o sumă mare. Mai ales că doamna Sandu a fost ministru al învățământului. Dacă ar fi după mine, eu aș trimite-o la Rusca acum, dar sunt sigură că până la urmă va fi condamnată la închisoare”, a declarat pentru redactorii moldoVESTI.info, Adriana Bețișor, procuroarea la CNA.

Din păcate, în fața CNA s-au strâns foarte puțini susținători ai Maiei. De fapt, aceștia erau susținătorii lui Ilan Shor, cărora li s-a făcut milă de Maia și au țipat un pic gratuit pentru ea. În schimb, pe facebook a fost revoluție mare. Mii de oameni au dat like și share la postările care condamnau arestarea Maiei Sandu pentru furt de virgule. Vlad Plahotniuc a anunțat deja că nu se teme de like-uri.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Maia-Sandu-arestata-CNA-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Maia-Sandu-arestata-CNA-copy-300x300.jpgadminPolitic
Procurorii CNA, cei mai stricți și mai duri procurori din lume, au mai făcut o victimă printre politicienii moldoveni. Aceștia au reușit să citească un text de-al Maiei Sandu și au decis să o rețină pentru furt de virgule. Maia Sandu a fost dusă cu forța la izolatorul CNA...

Comentează