Procurorii au găsit toate explicațiile și susțin că a clasat dosarul în privința tânărului mort în închisoare. Acesta a murit din cauza gripei, susține Centrul Național Alcorupției. Mai exact, procurorii susțin că tânărul s-a îmbolnăvit de gripa aviară în închisoare și din cauza asta a murit. Cu alte cuvinte, nimeni nu a fost găsit vinovat de moartea lui subită.

”Cu regret vă informăm că gripa aviară l-a răpit de printre noi pe acest brav tânăr. Gripa asta este extrem de contagioasă. Tușești, îți apar vânătăi pe corp. Fața i s-a umflat pentru că îl durea o măsea. Coastele s-au rupt pentru că a tușit. Am încercat să-l salvăm, dar era prea târziu deja. Polițiștii care au încercat să-l salveze de mai multe ori vor fi decorați cu Medalia de Oroare a Închisorii”, a declarat ministrul Afaceriștilor Interni, Saneok Jidan.

Publika WC a făcut o investigație jurnalistică împreună cu site-ul închide.fâs și au stabilit că tânărul avea legături primejdioase cu mafioții fugari Țopa. Publika WC și site-ul închide.fâs au avertizat și alți tineri să nu mai aibă nicio legătură cu mafioții fugari, altfel se pot îmbolnăvi și ei de gripa aviară. Fundația Ideivasea a anunțat că își ia asupra sa toate cheltuielile cu înmormântarea tânărului din închisoare. Coordonatorul Fundației Ideivasea a plătit deja ducerea la crematoriu al tânărului mort de gripa aviară în închisoare și a împrăștiat cenușa la Vadul lui Vodă, pe Nistru. Așa a cerut tânărul cu limbă de moarte, spune Fundația Ideivasea.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/09/Vlad-Plahotniuc-CNA-TV-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/09/Vlad-Plahotniuc-CNA-TV-copy-300x300.jpgadminPolitic
Procurorii au găsit toate explicațiile și susțin că a clasat dosarul în privința tânărului mort în închisoare. Acesta a murit din cauza gripei, susține Centrul Național Alcorupției. Mai exact, procurorii susțin că tânărul s-a îmbolnăvit de gripa aviară în închisoare și din cauza asta a murit. Cu alte cuvinte,...

Comentează