Centrul Național Anticorupție a lansat un serviciu unic în Uniunea Europeană. Este vorba de Agenția Turistică CondamnaTour Voiaj Internațional. Toți politicienii care vor accepta să fie judecați, vor fi ajutați să părăsească țara cu tot cu avere și familie de către Agenție. Ultimul beneficiar al serviciilor acestei agenții este Nicolae Vicol, plecat în vacanță din țară astăzi, după ce a fost condamnat la 6 ani de închisoare.

”Politicienii trebuie să știe. Noi doar vrem să arătăm Uniunii Europene că luptăm cu corupția. Dacă sunt condamnați nu pățesc absolut nimic. Îi rugăm, le explicăm, avem și o echipa de psihologi care se roagă de ei. După ce acceptă să fie judecați, primesc servicii premium. Agenția Noastră de Turism CondamnaTour Voiaj International l-a dus, de exemplu, pe domnul Vicol într-o țară frumoasă, caldă. Stă acum la plajă. Nu-l înțeleg pe domnul Shor de ce nu acceptă să-l judecăm. Poate pleca oricând din țară. Nimeni nu are de gând să-l închidă”, a explicat Viorel Chetraru într-o conferință de presă.

Politicienii nu trebuie să plătească nimic pentru serviciile Agenției. Aceștia semnează doar un contract prin care nu revin în țară pe perioada condamnării. În acest timp se bucură de banii lor, iar poliția se angajează să nu-i caute și să nu-i deranjeze. De serviciile CondamnaTour Voiaj Internațional s-au folosit până acum Gheorghe Papuc și fostul polițist Ion Perju.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/CNA-Nicolae-Vicol-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/CNA-Nicolae-Vicol-copy-150x150.jpgadminInternațional
Centrul Național Anticorupție a lansat un serviciu unic în Uniunea Europeană. Este vorba de Agenția Turistică CondamnaTour Voiaj Internațional. Toți politicienii care vor accepta să fie judecați, vor fi ajutați să părăsească țara cu tot cu avere și familie de către Agenție. Ultimul beneficiar al serviciilor acestei agenții este...

Comentează