CNA a anunțat care sunt persoanele reținute pentru furtul secolului din Moldova: ”Este vorba despre paznicul ghiaghia Vania și femeia de serviciu chiochea Valea. Sunt tare periculoși și șmecheri. Au aplicat niște metode pe care nu le-ar fi putut depista decât agenții noștri de la CNA. Nu voiau să recunoască. Dar după ce au stat de vorbă cu inspectorul special Plaho au început să-și amintească lucruri. Încet, încet vom afla unde au ascuns banii.

CNA susține că cei doi fac parte dintr-o organizație criminală extrem de răspândită în țară. Astfel de mafioți găsești cu duiumul în Moldova. Pot fi recunoscuți ușor: au salarii de 1000 de lei, abia le ajung banii de la o lună la alta, își cumpără haine doar de la Piața Centrală, circulă numai cu troleibuzul. Pentru că sunt prea săraci, mafioții respectivi sunt dispuși să fure. Când cei doi mafioți vor găsi o explicație logică despre cum au reușit să sustragă banii, ancheta se va încheia, susțin procurorii.

Întrebați de redactorii moldovesti.info dacă au luat urma banilor dispăruți din Banca de Economii, reprezentanții CNA au subliniat: ”Inspectorul special V. Plaho este specializat pe furtul și spălarea banilor. Cazul va fi clasat cât de curând!

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/CNA-baba-si-paznicul-1024x683.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/CNA-baba-si-paznicul-150x150.jpgadminFinanțe
CNA a anunțat care sunt persoanele reținute pentru furtul secolului din Moldova: ”Este vorba despre paznicul ghiaghia Vania și femeia de serviciu chiochea Valea. Sunt tare periculoși și șmecheri. Au aplicat niște metode pe care nu le-ar fi putut depista decât agenții noștri de la CNA. Nu voiau să...

Comentează