Corina Fusu Selfie in toaleta copy

Nemulțumite că tinerele care vin în club, se închid câte o jumătate de oră în toalete ca să facă un selfie perfect, cluburile din Chișinău au inventat o oglindă anti-selfie. Aceasta are un senzor special care detectează momentul în care fetele își scot telefonul ca să fotografieze. În acest moment, prin câteva difuzoare, o voce care seamănă cu a Corinei Fusu începe să le vorbească fetelor.

”Fa, proasta dracului, tu nu te uiți la tine? Urâto. Ești ca o șvabră aruncată la pomoikă. Ai mâncat o balenă de ești așa de grasă? Vrei să pui selfieul acesta pe odnoklassniki? Ești o proastă, nu o să se însoare nici Pechea Chioru cu tine. Tu nu te uiți cum te-ai machiat? Parcă te-a desenat Picasso beat. Arăți ca o maimuță peste care s-au vărsat zece corobshi de krască. Ar trebui să fii amendată pentru cât de urâtă ești. Sperii copiii pe stradă. Ce bărbat se mai uită la tine, doar unul orb? Fa, nespălato”, sunt doar câteva din frazele pe care vocea Corinei Fusu le va spune fetelor care vor dori să-și facă selfi în toalete.

Această invenție a apărut în cele mai mari cluburi din Chișinău. În Drive, în Cocos, în Krâsha și altele. Ca să nu schimbe oglinzile în fiecare zi, administrația cluburilor susțin că au ales niște oglinzi blindate, nu se sparg nici dacă tragi cu pistolul în ele. Există însă o problemă, oglinzile nu au și varianta rusă, așa că majoritatea tinerelor care se pozează în toaletă nu înțeleg nimic din ce li se spune.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Corina-Fusu-Selfie-in-toaleta-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Corina-Fusu-Selfie-in-toaleta-copy-300x300.jpgadminMonden
Nemulțumite că tinerele care vin în club, se închid câte o jumătate de oră în toalete ca să facă un selfie perfect, cluburile din Chișinău au inventat o oglindă anti-selfie. Aceasta are un senzor special care detectează momentul în care fetele își scot telefonul ca să fotografieze. În acest moment, prin...

Comentează