Drive inchis copy

Vlad Plahotniuc a cerut mitropolitului Vladimir să-i sfințească Drive-ul. Asta după ce angajații de aici l-au anunțat că clubul este bântuit din fantome. Totul a ieșit la iveală când un angajat a avut curiozitatea să numere check in-urile care se fac în Drive în fiecare noapte. A numărat aproape 50 de mii de tinere care au menționat pe facebook că au fost în aceeași seară în club.

”Nu mi-a venit să cred, la noi nu încap mai mult de 300 de suflete. Cum să vină 50 de mii de oameni? Nu au loc. Sigur sunt fantome care ne bântuie. Ne este frică. Eu i-am zis de multe ori domnului Plaha, vă rog, nu le mai dați voie să facă sex prin toalete, că atragem mânia cerească. Fetele nu au rușine, se dezbracă pe scenă, își arată țâțele. Este clar că fantomele au năvălit și dau check in-uri ca să ne sperie”, a declarat Vasile Tupoiu, sclav în clubul Drive din Chișinău.

Mitropolitul a anunțat că va veni să sfințească clubul Drive pentru o sumă modică de 100 de mii de euro și 500 de intrări gratuite în club. Redactorii moldovesti.info au reușit să vorbească totuși cu una dintre fantome. Studenta anului 2 la Universitatea Agrară, Virgina Facmi susține că: ”suntem sărace. Așa că împreună cu toate fetele din cămin, venim în fața clubului, ne logăm pe rând de pe același telefon la facebook și ne dăm ”check in” ca să nu rămânem în urmă de curvele de la ASEM.”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Drive-inchis-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Drive-inchis-copy-300x300.jpgadminSocial
Vlad Plahotniuc a cerut mitropolitului Vladimir să-i sfințească Drive-ul. Asta după ce angajații de aici l-au anunțat că clubul este bântuit din fantome. Totul a ieșit la iveală când un angajat a avut curiozitatea să numere check in-urile care se fac în Drive în fiecare noapte. A numărat aproape 50 de...

Comentează