cocos-protest-fete-selfie-copy

Mii de tinere s-au adunat în această dimineață în fața clubului Cocoș și au protestat extrem de zgomotos. Fetele au țipat, și-au încordat atât de tare buzele, că unora le-au crăpat și s-a scurs siliconul. Motivul protestului – administrația a introdus o taxă de un leu la fiecare selfi făcut în toalete. Când au auzit de asemenea taxe, fetele nu au mai răbdat.

”Nu credeam că o să ajungem în halul acesta. Adică să facă bani pe spatele nostru? Este inadmisibil. Bătaie de joc! Huoooo! Tâlharilor. Noi nu avem bani, venim la discotecă în speranța să se găsească vreun italian care să ne cumpere și nouă ceva. De unde bani să plătim pentru selfie-uri? Am ajuns de râsul lumii. Este prea scump un leu. Noi ne facem sute de selfiuri pe seară, ca să-l găsim pe cel mai bun și să-l postăm pe facebook. Oare nu știu cei de la Cocoș că la videochat se câștigă din ce în ce mai puțin?”, a țipat isterică, făcând un scandal imens, studenta anului 2 de facultate, Virgina Facmi.

Câteva studente s-au închis în toaleta clubului Cocoș și au declarat greva foamei. Acestea susțin că nu vor mânca apă plată cu lămâie până când nu va fi scoasă uriașa taxă de selfie în toaletă. Alte tinere și-au pus corturile în fața clubului pentru a protesta.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Cocos-protest-fete-selfie-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Cocos-protest-fete-selfie-copy-300x300.jpgadminMonden
Mii de tinere s-au adunat în această dimineață în fața clubului Cocoș și au protestat extrem de zgomotos. Fetele au țipat, și-au încordat atât de tare buzele, că unora le-au crăpat și s-a scurs siliconul. Motivul protestului - administrația a introdus o taxă de un leu la fiecare selfi făcut în toalete....

Comentează