Meme Turnul Pisa Turnul Chisa copy

Primarul Dorin Chirtoacă le-a închis gura tuturor celor care îl acuză că din cauza lui se prăbușește clădirea Agroindbank. Primarul Chișinăului explică că clădirea doar se înclină și totul a fost gândit ca să facă ca turiștii să viziteze Moldova, Chișinăul. Astfel că a inventat o clădire ca în Pisa. Dacă Pisa are un turn înclinat și Chișinăul va avea o clădire înclinată gata să cadă.

”Clădirea Agroindbank este ca Turnul Pisa din Chișinău. Ne-am gândit și la un nume, este greu pentru turiși să zică clădirea Agroindbank din Chișinău. Prea lung. Vrem să numim într-un fel mai scurt. Turnul din Chișa se potrivește mult mai bine. Așadar, dacă Italia are Turnul Pisa, Chișinăul are Turnul Chișa”, a declarat în conferința de presă Dorin Chirtoacă.

Chirtoacă susține că după ce va înclina suficient de mult clădirea Agroindbank, adică Turnul Chișa, se va apuca și de alte clădiri. Pe lista sa sunt Președinția, Parlamentul și Guvernul. După această declarație popularitatea lui Chirtoacă a crescut subit. Sute de mii de moldoveni au declarat că îl susțin pe Chirtoacă și vin să sape sub cele trei clădiri, însă cu o condiție, ca în momentul în care se prăbușește să fie plină de politicieni, deputați, miniștri și rudele lor.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/06/Meme-Turnul-Pisa-Turnul-Chisa-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/06/Meme-Turnul-Pisa-Turnul-Chisa-copy-300x300.jpgadminSocial
Primarul Dorin Chirtoacă le-a închis gura tuturor celor care îl acuză că din cauza lui se prăbușește clădirea Agroindbank. Primarul Chișinăului explică că clădirea doar se înclină și totul a fost gândit ca să facă ca turiștii să viziteze Moldova, Chișinăul. Astfel că a inventat o clădire ca în Pisa. Dacă...

Comentează