Corina Fusu Selfie in toaleta copy

Vești proaste pentru tinerele din Republica Moldova ajunse în clasa a 12-a. Dacă și-au pierdut virginitatea, vor avea nota scăzută la purtare și riscă să nu fie primite la BAC. Decizia a fost luată chiar de ministrul Educației. Corina Fusu încearcă astfel să ridice nivelul de moralitate din liceele moldovenești.

”Ajunse în clasa a 12, doar 69 la sută dintre tinerele din Moldova mai sunt virgine. Este foarte rău. Pe vremea mea fetele rămâneau virgine până la căsătorie. Să știți că de aici pornesc toate problemele. De asta avem note scăzute la BAC. Vrem să ridicăm nivelul de moralitate și să îi convingem astfel pe elevi să învețe, nu să stea cu gândul la prostii”, a declarat Corina Fusu.

În școlile din Moldova voar avea loc teste de virginitate. Pentru o taxă de 100 de euro, testele nu vor fi trimise părinților, însă nota la purtare va fi scăzută obligatoriu. Evident, nota la purtare va duce în jos media generală, astfel că fetele riscă să nu mai ajungă la BAC. Ministerul Educației speră că astfel va da un exemplu tinerelor care sunt în clasa a 11-a.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Corina-Fusu-Selfie-in-toaleta-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Corina-Fusu-Selfie-in-toaleta-copy-300x300.jpgadminSocial
Vești proaste pentru tinerele din Republica Moldova ajunse în clasa a 12-a. Dacă și-au pierdut virginitatea, vor avea nota scăzută la purtare și riscă să nu fie primite la BAC. Decizia a fost luată chiar de ministrul Educației. Corina Fusu încearcă astfel să ridice nivelul de moralitate din liceele...

Comentează