Mai mulți protestatari care au venit în centrul Chișinăului ca să ceară exterminarea totală și imediată a corupției din Moldova, au avut pancarte ciudate. Pe ele era chipul lui Cuck Norris și un text simplu: ”Chuck Norris, help us!”

”Numai Chuck Norris poate să ne ajute. Am crezut în Rusia, în România, la final și în UE, dar de fiecare dată am fost păcăliți. Chuck Norris nu ar face așa ceva, este cel mai cinstit om din câți cunosc. Să vină să afle unde este miliardul”, a zis Ion Sulă, protestatar.

Pozele cu pancardele au făcut deja ocolul internetului. Solicitat de redactorii moldovesti.info să le comunice protestatarilor dacă urmeză să vină să-i salveze, Chuck Norris a explicat: ”atâta timp cât îl aveți pe Constantin Țuțu în Parlament, eu nu vin, mă tem!”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Chuck-Norris-protest-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Chuck-Norris-protest-copy-150x150.jpgadminMonden
Mai mulți protestatari care au venit în centrul Chișinăului ca să ceară exterminarea totală și imediată a corupției din Moldova, au avut pancarte ciudate. Pe ele era chipul lui Cuck Norris și un text simplu: ”Chuck Norris, help us!” ”Numai Chuck Norris poate să ne ajute. Am crezut în Rusia, în...

Comentează