În sfârșit va avea și Chișinăul metrou. Informația a fost confirmată de Vlad Plahotniuc care a anunțat că prin tunelurile sale de sub oraș va fi introdus un tren. Partea proastă este că metroul din Chișinău va putea fi folosit doare de Plahotniuc și de cei care sunt membri PD.

”Eu m-am zaibit să merg cu mașina prin tuneluri. Era extrem de dificil și dura foarte mult până ajung. Așa că Costea Țuțu mi-a dat o idee. Prost, băiatul, dar câteodată este deștept. Cică, hai să punem șine și să introducem trenuri, așa vom avea propriul nostru metrou. Așa eu ajung foarte repede din orice colț al Chișinăului la Parlament sau la hotelul Nobil. Să nu vă plângeți că nu vă las cu metroul meu. Pizdeț, eu am dat banii, iar voi să vă cătăiți, nihuia sebe”, a declarat Vlad Plahotniuc, coordonatorul Republicii Moldova.

Prima stație de metrou se va numi Miliardul, în cinstea miliardului cu ajutorul căruia a fost construit. A doua stație de metrou se va numi Stabilitatea, în cinstea stabilității care a oferit timp pentru furtul miliardului. A treia stație se va numi Oligarhia, în cinstea oligarhului care a putut fura miliardul. Metroul lui Vlad Plahotniuc are o singură problemă. Nu are nicio stație care să oprească la CNA.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/Metrou-Vlad-Plahotniuc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/Metrou-Vlad-Plahotniuc-copy-300x300.jpgadminPolitic
În sfârșit va avea și Chișinăul metrou. Informația a fost confirmată de Vlad Plahotniuc care a anunțat că prin tunelurile sale de sub oraș va fi introdus un tren. Partea proastă este că metroul din Chișinău va putea fi folosit doare de Plahotniuc și de cei care sunt membri...

Comentează