Chisinau murdar copy

Capitala Republicii Moldova ar putea deveni sat. Pe adresa primăriei a fost depusă chiar o solicitare în acest sens. Cei care vor ca orașul să se transforme în zonă rurală au mai multe argumente.

”Pe cine păcălim? Chișinăul s-a transformat într-o seluhă plină de țărani. Ca orice țăran, aceștia au BMW-uri și conduc fără să-ți acorde prioritate, de parcă este ulița lor din sat. Nici cu rutierele nu e mai ușor. Miroase a țărani, a picioare nespălate, se fumează, unii vorbesc urât. De drumuri nu mai zicem nimic, sunt pline de glod, exact ca la țară. Dacă nu se transformă în sat, măcar Paseolok Garadskova Tipa să fie”, spune locuitorul măhalei Ciocana, Vasile Tupoiu.

Primarul viitorului sat Chișinău crede că ar fi o idee bună să transforme capitala într-o zonă rurală. ”Eu muncesc la asta de mult timp. Piața Centrală este deja ca un sat. Acolo nu-ți dai seama că ești în Chișinău. Sediul primăriei arată ca o primărie părăsită din Ciubușca veche, cu pereții prăbușiți. Dacă reușesc să transform Chișinăul în sat, să știți că de bucurie o să fac și nunta la cort, ca toți țăranii”, spune primarul Dorin Chirtoacă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Chisinau-murdar-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Chisinau-murdar-copy-300x300.jpgadminSocial
Capitala Republicii Moldova ar putea deveni sat. Pe adresa primăriei a fost depusă chiar o solicitare în acest sens. Cei care vor ca orașul să se transforme în zonă rurală au mai multe argumente. ”Pe cine păcălim? Chișinăul s-a transformat într-o seluhă plină de țărani. Ca orice țăran, aceștia au...

Comentează