marian-lupu-panou-copy

Situație ciudată la Chișinău. Un medic a ajuns să fie pe toate panourile din oraș. Medicul Marian Pulu se laudă peste tot că aude și asculta, ba chiar și rezolvă problemele celor cu probleme. Evident, trebuie să ai probleme la cap, în zona urechii, dacă vrei să mergi la doctorul Marian Pulu.

”Dacă aveți bulbuci prea mari și vreți să scăpați de ei. Dacă mergeți pe stradă și vă faceți că nu auziți urlete și huiduieli. Dacă nu auziți pe nimeni că este sărac și abia o duce de azi pe mâine. Dacă toată lumea îți spune că ești un dobitoc, dar tu nu auzi, vino să te lecuim. Îți dăm o doză de dizenesimțirean. După asta începi să auzi ca niște șoapte: Huooo! Huooo!”, a declarat medicul Marian Pulu, care încearcă să atragă cât mai mulți clienți.

Din păcate, toți cei care ajung la el vor avea probleme cu coloana vertebrală, cu respectul de sine. Și nu este singurul panou cu un medic celebru. Pe panouri apare foarte des și ginecologul de la partidul socialiștilor pe care toată numea îl numește Gandon. Printe atâția medici există și un pacient. Este vorba de Liuda Ghimpu care a fugit de la casa de nebuni.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Marian-Lupu-panou-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Marian-Lupu-panou-copy-300x300.jpgadminMonden
Situație ciudată la Chișinău. Un medic a ajuns să fie pe toate panourile din oraș. Medicul Marian Pulu se laudă peste tot că aude și asculta, ba chiar și rezolvă problemele celor cu probleme. Evident, trebuie să ai probleme la cap, în zona urechii, dacă vrei să mergi la...

Comentează