Asociația Chișinăuienilor cu Toaleta în Fundul Curții sunt profund multumiți lui Vanea Ceban pentru că au fost umpluți de maculatură cu fața lui. Aceștia nu mai pot de fericire pentru că nu trebuie să mai cumpere hârtie de veceu.

“Am primit tone de hârtie cu fățălăul lui Vanea. Vanea este un pațan ciotchii, ne-a ajutat foarte mult cu hârtii de șters cururile. Avem tone de maculatură cu fața lui Vanea. E hârtie bună, moale, nu ne zgarie bucile. Ne ajunge hârtie la veceu pentru un an”, a declarat Leonea Iaibu, chișinăuian cu toaleta în fundul grădinii.

Moldovenii așteaptă acum și alegerile Parlamentare, să primească publicitate electorală cu fața lui Dodon, Plahotniuc, Voronin, Ghimpu, Leancă.

Din păcate, din cauza, alegerilor, au de suferit producătorii de hârtie igienică. Aceștia nu mai vând deloc hârtie pentru veceu.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/06/img_4479-768x1024.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/06/img_4479-300x300.jpgadminSocial
Asociația Chișinăuienilor cu Toaleta în Fundul Curții sunt profund multumiți lui Vanea Ceban pentru că au fost umpluți de maculatură cu fața lui. Aceștia nu mai pot de fericire pentru că nu trebuie să mai cumpere hârtie de veceu. 'Am primit tone de hârtie cu fățălăul lui Vanea. Vanea este...

Comentează