Alcoolici Chisinau copy

Locuitorii capitalei vor să demonstreze că vorbele urâte spuse despre ei de shorheieni nu au nicio logică. Așa că au dat dovadă de mult spirit civic, iar la primele ore ale dimineței toate barurile din Chișinău, fără nicio excepție, au fost deszăpezite.

”Spirtul nostru este civic. Să știți. Domnul primar Chirtoacă ne-a cerut să participăm. Iaca, la 6 dimineața am venit la bar să ne consumăm spirtul nostru civic. Eu am consumat vreo 6 pahare, Costiclă vreo 10, că el este mai implicat în acțiuni civice. Apoi a mers în jurul barului… în patru labe și a deszăpezit, a vomitat. Adevărul este că dacă faci ceva cu pasiune și devotament reușești”, a spuț Tolea Bețivu, cunoscut activist civic din zona Poșta Veche.

Din păcate nimeni nu s-a gândit să deszăpezească bibliotecile, teatrele, muzeele. Ca să nu stea îngropate în nămeți, Primăria a obligat aceste instituții să-și schimbe denumirea pentru o zi. Astfel, Biblioteca Națională se va numi Vinăria Națională, iar Teatrul Eminescu se va numi Barul lui Eomayo.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Alcoolici-Chisinau-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Alcoolici-Chisinau-copy-300x300.jpgadminSocial
Locuitorii capitalei vor să demonstreze că vorbele urâte spuse despre ei de shorheieni nu au nicio logică. Așa că au dat dovadă de mult spirit civic, iar la primele ore ale dimineței toate barurile din Chișinău, fără nicio excepție, au fost deszăpezite. ”Spirtul nostru este civic. Să știți. Domnul primar...

Comentează