În această dimineață chișăienii au descoperit surprinși că gropile din asfalt nu au dispărut. Oamenii au ahuit că ambuteiajele sunt la fel de mari, iară Chișinăul este la fel de murdar ca și ieri, când la conducere era Chirtoacă.

Chișăienii anti-chirtoacă au ahuit și nu le-a venit să creadă pentru că ei credeau că după arestarea primarului toate problemele Chișinăului se vor rezolva ca prin minune. Nu a fost să fie așa, iar acum dezamăgirea dă în clocot.

Mai mulți chișăienii au ieșit dis-de-dimineață cu mașinile pe stradă să meargă ca și cum ar fi în Paris sau la Londra, dar în curând au realizat că Chișăul arată în continuare ca un sat.

”Bleahamuha. Ce pizdeoj îi aista? Toată lumea zicea ce primar de căcat avem, iar eu i-am crezut. Iaca, Chirtoacă s-a dus, dar problemele au rămas. Eu credeam ca prostul că Chirtoacă aruncă gunoiul pe jos, că Chirtoacă se pișă la colțurile clădirilor, că Chirtoacă nu se spală în troleibuze și pute de ți se întoarce nasul. Nihuia. Chirtoacă nu era de jină. Pizdeț. Am descoperit că toate huinelile astea le făceam chiar noi, oamenii. Acum ce să mă fac? Pe cine să dau jina”, s-a întrebat extrem de supărat, Leonea Iaibu, chișăian din Chișău.

Savanții moldoveni vin cu o posibilă explicație. Aceștia susțin că moldovenii aveau falsa impresie că Chișăul nu face parte din Moldova și în timp ce restul Moldovei este în căcat, Chișăul poate fi un fel de Monaco sau San Marino. Trezirea la realitate le-a arătat că chișăienii sunt la rândul lor moldoveni. Asta înseamnă că ei trăiesc într-o Moldova distrusă și săracă chiar și în Chișău. Nemulțumiți, chișăienii cer acum despăgubiri morale de la CNA că i-a indus în oroare!

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/Dorin-Chirtoaca-Noroi.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/Dorin-Chirtoaca-Noroi-300x300.jpgadminSocial
În această dimineață chișăienii au descoperit surprinși că gropile din asfalt nu au dispărut. Oamenii au ahuit că ambuteiajele sunt la fel de mari, iară Chișinăul este la fel de murdar ca și ieri, când la conducere era Chirtoacă. Chișăienii anti-chirtoacă au ahuit și nu le-a venit să creadă pentru...

Comentează