Viața în centrul Chișăului, capitala Republicii Moldova, a fost în sfârșit plină de fericire. Totul s-a datorat focului care a mistuit verdeața și crengile de pe stadionul Național. Se pare că printre crengi, într-un loc mai dosit, mai mulți studenți de la Universitatea Agrară cultivau cânepă. Fumul a fost dus de vânt în tot centrul Chișăului, de la Piața Centrală, până la Ștefan chlen Mare, iar oamenii care l-au inhalat au avut în sfârșit, după zeci de ani de chin și sărăcie, o zi fericită.

”Am ieșit din casă și mi s-a părut că pute. Am crezut că sosedul iar și-a pornit Zaporojețul. Dar când m-a pălit o bucurie… Iuhuuuu. Am urcat în troleibuz, taxatoarea urla la mine să plătesc. Da eu, nimic, am început să râd. Am ajuns la serviciu, șeful o început să urle că trebuie să îmi reducă salariul și să-mi plătească doar 500 de lei pe lună. Râdeam de mă prăpădeam. Nici cu soția nu am putut vorbi normal la telefon, ea urla că n-are rochie, eu râdeam. La Piața Centrală m-o amăjit cu vreo 4 kile la patlajele, pohui, eu râdeam”, a declarat plin de fericire Leonea Pofig, chișăian fericit.

Din păcate, fericirea va ține doar o singură zi, dau asigurări pompierii. Mâine se va instala așa-numita lomkă, iar locuitorii din centrul Chișinău vor fi din nou cei mai nefericiți oameni din lume. Angajații de la salubritate susțin că știu și alte parcele de cânepă din oraș, așa că pentru o sumă nu foarte mare ar putea să-i facă din nou fericiție pe chișăieni.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/07/Droguri-arse-om-fericit.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/07/Droguri-arse-om-fericit-300x300.jpgadminSocial
Viața în centrul Chișăului, capitala Republicii Moldova, a fost în sfârșit plină de fericire. Totul s-a datorat focului care a mistuit verdeața și crengile de pe stadionul Național. Se pare că printre crengi, într-un loc mai dosit, mai mulți studenți de la Universitatea Agrară cultivau cânepă. Fumul a fost...

Comentează