Anisoara-Loghin-Dorin-Chirtoacă-copy

Dorin Chirtoacă susține că nu mai poate munci cu actualul Consiliu din primărie, așa că a decis să plece. Primarul și-a dat demisia după ce toate propunerile sale au fost refuzate de consilieri. Picătura care a umplut paharul de nemulțumire este legată de strada Albișoara.

”Consilierii au refuzat redenumirea străzii Albișoara în Anișoara. Eu le-am spus că nici nu trebuie să schimbăm prea mare lucru. Literele l și b le desenăm în n și am scăpat de probleme. În plus, Anișoara este mai frumos. Albișoara nu înseamnă nimic. Doar o culoare. Să mă rugați în genunchi să fiu primarul vostru din nou că nu mai vin. M-am săturat. Am vrut să facem un festival de butci. Iar nu au fost de acord”, a declarat în lacrimi Dorin Chirtoacă.

Consilierii susțin că și ei voiau să modifice numele străzii Albișoara, dar numele a fost ales strategic – Plahotniuc. ”Noi nu avem nimic împotriva butcilor, ne plac. Dar vrem să facem și noi festivalurile noastre de butci. Trebuie să împărțim Chișinăul pe bucăți. Să ne revină la toți câte o bucată din Chișinău să punem butci”, a declarat consilierul municipal Leonea Iobtvoimati.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/06/Anisoara-Loghin-Dorin-Chirtoacă-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/06/Anisoara-Loghin-Dorin-Chirtoacă-copy-300x300.jpgadminSocial
Dorin Chirtoacă susține că nu mai poate munci cu actualul Consiliu din primărie, așa că a decis să plece. Primarul și-a dat demisia după ce toate propunerile sale au fost refuzate de consilieri. Picătura care a umplut paharul de nemulțumire este legată de strada Albișoara. ”Consilierii au refuzat redenumirea străzii...

Comentează