Microbuz-Chisinau-300x199

După ce nu mai poate face Ziua Europei pentru că i-a interzis Curtea Supremă de Justiție, Chirtoacă se plânge că Curtea i-a pus și alte bețe în roate. De data asta judecătorii i-au interzis să mai facă deszăpeziri pe străzile capitalei. Iată de ce Dorin Chirtoacă a lăsat mormanele uriașe de troiene în tot orașul.

”Jur că eu am vrut să fac deszăpezire. Mă jur pe Mihai Ghimpu! Să nu văd Harta României mari dacă vă mint. Numai că a venit blestemata asta de decizie a Curții care îmi interzice deszăpezirea. Am auzit că vor să-mi interzică astuparea gropilor, chiar și curățenia de pe străzi vor să o interzică, nenorociții. Dar stați liniștit, unele lucruri voi continua să le fac pentru oraș, vă promit: butci, pristroici și pietre funerare la fiecare intersecție”, a explicat Dorin Chirtoacă pentru redactorii moldovesti.info.

Pe de altă parte, Curtea Constituțională a stabilit foarte clar că Dorin Chirtoacă este obligat să construiască cât mai multe chioșcuri, să vopsească blocuri și să pună wi fi în rutiere, chiar și toalete.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Microbuz-Chisinau-300x199-1.pnghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Microbuz-Chisinau-300x199-1-300x199.pngadminSocial
După ce nu mai poate face Ziua Europei pentru că i-a interzis Curtea Supremă de Justiție, Chirtoacă se plânge că Curtea i-a pus și alte bețe în roate. De data asta judecătorii i-au interzis să mai facă deszăpeziri pe străzile capitalei. Iată de ce Dorin Chirtoacă a lăsat mormanele...

Comentează