dorin-chirtoaca-cerere-in-casatorie-copy

Primarul Chișinăului le promite locuitorilor că vor avea un hram pe care nu-l vor uita prea curând. Abia intrat în divorț, Dorin Chirtoacă susține că scena va fi pregătită pentru tot felul de lucruri spectaculoase. Surpriza cea mare va fi în momentul în care edilul va urca pe scenă ca să îi felicite pe chișăieni cu ocazia hramului.

”Cum fără surprize? Noroc că am divorțat între timp. Chișăienii erau obișnuiți ca de fiecare dată când urcam pe scenă să cer în căsătorie pe cineva. Dorința le va fi îndeplinită. Ei bine, iată, voi cere în căsătorie o altă vedetă. Pe cine? Aici nu pot să vă spun. Pot să vă spun că m-am orientat spre Rublika”, a declarat Dorin Chirtoacă.

Deși nu are încă o vedetă aleasă, Dorin și-a găsit nașul. Acesta este nimeni altul decât Vlad Plahotniuc, nașul multor politicieni din Moldova. Cu această ocazie, Prime va organiza un reality show numit: ”necăsătoritul”. În cadrul show-ului, moldovenii vor putea vota vedeta pe care Chirtoacă ar putea să o ceară în căsătorie de hram. Vlad Plahotniuc a amenajat deja mai multe camere video pentru a filma totul.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Dorin-Chirtoaca-cerere-in-casatorie-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Dorin-Chirtoaca-cerere-in-casatorie-copy-300x300.jpgadminMonden
Primarul Chișinăului le promite locuitorilor că vor avea un hram pe care nu-l vor uita prea curând. Abia intrat în divorț, Dorin Chirtoacă susține că scena va fi pregătită pentru tot felul de lucruri spectaculoase. Surpriza cea mare va fi în momentul în care edilul va urca pe scenă...

Comentează