Gherete Butci Chisinau copy

Dorin Chirtoacă președintele Organizației Mondiale de Apărare a Butcilor a calificat distrugerea butcilor din Moscova drept un act de genocid. Primarul, cunoscut la nivel internațional pentru apărarea drepturilor butcilor, s-a arătat dispus să ofere azi politic tuturor butcilor distruse în capitala Rusiei.

”Nimeni nu poate nega că acolo a fost mâna Moscovei. Și nu doar mâna, buldozerele, ferestraiele, ciocanele Moscovei. Am plâns foarte tare când am aflat că dragele mele butci au ajuns să fie abuzate atât de tare în capitala Rusiei. M-am enervat mult, încât am văzut hărțile României verzi în fața ochilor. Am decis să le ofer și un drept de azil permanent în Chișinău tuturor butcilor distruse de mâna Moscovei”, a declarat primarul Butchirtoacă.

Deși Chișinăul este plin de butci, Dorin Butchirtoacă susține că le-a găsit loc și pentru cele de la Moscova. Ele vor fi instalate în Parcul Ștefan Cel Mare din centrul Chișinăului. Din primele informații, butcile de la Moscova nu o să vândă cafea, ci vodcă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Gherete-Butci-Chisinau-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Gherete-Butci-Chisinau-copy-300x300.jpgadminSocial
Dorin Chirtoacă președintele Organizației Mondiale de Apărare a Butcilor a calificat distrugerea butcilor din Moscova drept un act de genocid. Primarul, cunoscut la nivel internațional pentru apărarea drepturilor butcilor, s-a arătat dispus să ofere azi politic tuturor butcilor distruse în capitala Rusiei. ”Nimeni nu poate nega că acolo a fost mâna...

Comentează