Dorin Chirtoaca pe facebook cotul copy

Surprins de comentariile negative de pe facebook ale chișinăuenilor care îl acuză că nu a deszăpezit la timp orașul, primarul capitalei a venit cu niște explicații pe facebook. Acesta susține că la mare, în Bahamas, este soare și nu ninge.

”Este tare aiurea să-l acuzi pe un om că nu rânește orașul de zăpadă. Vreau să vă explic pe această cale că nu pot să rănesc niciun fel de zăpadă. Aici, în Bahamas este cald și nu ninge. Ce vreți să curăț? Plaja de nisip? Urât din partea oamenilor să mă deranjeze în concediu de boală. Oare voi nu știți că am o rană în cot? Mă doare în cot acum”, a spus primarul Dorin Chirtoacă pe facebook.

Mai mult, Dorin Chirtoacă a pus pe facebook și o poză în care se vede cotul său rănit. Evident, rana este sub forma României Mari. Primarul susține că nu a venit la deszăpezit pentru că a vrut să stea cu familia sa, adică unchiul, padruga unchiului și logodnica.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Dorin-Chirtoaca-pe-facebook-cotul-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Dorin-Chirtoaca-pe-facebook-cotul-copy-300x300.jpgadminSocial
Surprins de comentariile negative de pe facebook ale chișinăuenilor care îl acuză că nu a deszăpezit la timp orașul, primarul capitalei a venit cu niște explicații pe facebook. Acesta susține că la mare, în Bahamas, este soare și nu ninge. ”Este tare aiurea să-l acuzi pe un om că nu...

Comentează