Sătul să tot primească cadouri ofensatorii, Dorin Chirtoacă s-a răzbunat astăzi foarte inteligent pe socialiști. Primarul capitalei le-a dăruit consilierilor de la PSRM un emigrant sirian. De voie, dar mai ales de nevoie, socialiștii l-au luat. Acum Dodon are un sirian emigrant în plus la Sadova.

”M-am zaibit să tot primesc cadouri huivâie. Aiștea nici nu se pricep la cadouri. Iaca acum i-am dat un sirian, mâine îi aduc o coropkă cu gandoane lui Dodon, iar poimâine mă gândesc să-i cadonez și un porc. Poate s-or ogoi un pic cu cadourile acestea levâie”, a declarat Dorin Chirtoacă, edilul capitalei.

Cu sirianul dăruit de Dorin Chirtoacă, Dodon are acum 30 de mii și un sirian. Pe ultimul sirian intrat în Moldova și dăruit de Chirtoacă îl cheamă Bashar Al Assad și a fost la un moment dat, până la izbucnirea războiului în Siria, președintele Siriei. Imediat ce s-a văzut la Sadova, sirianul dăruit de Chirtoacă a cerut să se vadă cu adevăratul stăpân al Moldovei, nu cu un gandon care se crede prezik.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/Protest-arabi-Igor-Dodon-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/Protest-arabi-Igor-Dodon-copy-300x300.jpgadminSocial
Sătul să tot primească cadouri ofensatorii, Dorin Chirtoacă s-a răzbunat astăzi foarte inteligent pe socialiști. Primarul capitalei le-a dăruit consilierilor de la PSRM un emigrant sirian. De voie, dar mai ales de nevoie, socialiștii l-au luat. Acum Dodon are un sirian emigrant în plus la Sadova. ”M-am zaibit să tot...

Comentează