Chirtoaca ghereta copy

Dorin Chirtoacă este dezamăgit după nunta sa. Acesta spera ca din banii câștigați să-și cumpere o mașină normală, adică un BMW petiorcă, să-și facă o pristroikă lângă apartament, să se ducă la mare în Koblevo. Nimic din toate acestea nu sunt posibile acum. Sărmanul primar a ieșit în pierdere, iar acum trebuie să se împrumute ca să plătească restaurantul, muzica și tamadaua.

”Mi-e și rușine să spun, dar trebuie să găsesc să împrumut de undeva 5 mii de euro să îi dau cât mai repede. Am crezut că dacă invit oligarhi și deputați o să pună pe masă ca să ies și eu cu niște bani la final. De unde? Oligarhii și deputații au pus prea puțin ori nu au pus deloc. Sunt niște zgârciți. Fură miliarde, dar la o nuntă pun 2000 de lei și îți spun de la mine mai puțin, de la Dumnezeu mai mult. Dacă chemam niște oameni simpli, aiștea puneau de rușine câte o mie de euro, chiar dacă muncesc la Italia”, a scris dezamăgit pe facebook, Dorin Chirtoacă.

În replică, oligarhoții, deputații, politicienii au declarat că ei au pus cât a costat nunta. ”Ce fel de nuntă este asta fără limuzine, fără tamada Filip Kirkorov? Nicio masă nu s-a rupt sub greutatea mâncărurilor. A fost o nuntă foarte săracă, așa că am pus 2000 de lei”, a declarat Vlad Plahotniuc, coordonatorul Republicii Moldova. Ca să facă rost de bani, Dorin Chirtoacă urmează acum să vândă din butcile sale.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/05/Chirtoaca-ghereta-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/05/Chirtoaca-ghereta-copy-300x300.jpgadminMonden
Dorin Chirtoacă este dezamăgit după nunta sa. Acesta spera ca din banii câștigați să-și cumpere o mașină normală, adică un BMW petiorcă, să-și facă o pristroikă lângă apartament, să se ducă la mare în Koblevo. Nimic din toate acestea nu sunt posibile acum. Sărmanul primar a ieșit în pierdere,...

Comentează