Dorin Chirtoaca facebook copy

Dorin Chirtoacă este extrem de supărat pe Ion Ceban. Asta pentru că socialistul a încercat să flirteze cu logodnica sa, iar poza compromițătoare a apărut pe Facebook. Într-un moment de supărare și gelozie, Dorin Chirtoacă i-a scris pe facebook consilierului socialist. În postarea sa, primarul l-a amenințat cu o urechere zdravănă pe Ceban dacă mai încearcă să se dea la Anișoara.

”Am văzut poza și mi-am dat seama că încercai să o seduci pe Anișoara, râsule. Vreau să-ți spun atât: să nu te mai văd niciodată lângă Anișoara, râsule. Dacă te apropii de ea, am să-ți rup urechile, râsule. Du-te și caută-ți alte jurnaliste așa frumoase și deștepte ca Anișoara, râsule. Nu mai încerca să le furi jurnalistele la pațani, râsule”, i-a transmis Dorin Chirtoacă socialistului Ion Ceban.

Și Mihai Ghimpu a comentat la postare. Acesta a scris celebra sa chemare războinică ”Piu-Piu” și a pus un selfie cu o pușcă. În replică, Ion Ceban susține că nu i-a făcut curte Anișoarei, dimpotrivă, i-a cerut o invitație la nuntă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Dorin-Chirtoaca-facebook-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Dorin-Chirtoaca-facebook-copy-300x300.jpgadminMonden
Dorin Chirtoacă este extrem de supărat pe Ion Ceban. Asta pentru că socialistul a încercat să flirteze cu logodnica sa, iar poza compromițătoare a apărut pe Facebook. Într-un moment de supărare și gelozie, Dorin Chirtoacă i-a scris pe facebook consilierului socialist. În postarea sa, primarul l-a amenințat cu o...

Comentează