Chirtoaca Spidermen

Acuzat că nu a făcut nimic ca să-i salveze pe cei care au căzut în cap din Carusel, Dorin Chirtoacă se plânge nu doar pe Platforma DA. Primărul susține că cu o zi înainte de incident, Anișoara i-a pus la spălat costumul de Spiderman, așa că nu a reușit să ajungă acolo ca să salveze clienții.

”Când am auzit că cad clienții din carusel am vrut să pun costumul de Spiderman pe mine și să sar în ajutorul lor. Dar nu s-a primit. Cu o zi înainte Anișoara îmi pusese costumul la spălat și era încă ud. Nu reușise să se usuce. Așa că nu am putut să fac nimic pentru ei, au căzut, săracii oameni. Și nu a fost totul, Anișoara încercând să măture prin casă mi-a rupt și mătura, deci nu am putut să zbor”, a declarat primărul Dorin Potter.

Acuzațiile primărului nu s-au terminat la Platforma DA și Anișoara. Ca de obicei, primărul a dat vina pe mâna Moscovei și susține că mai mulți ruși ar fi scos șuruburile de la carusel ca să cadă oamenii în cap. Pentru a evita astfel de situații, primărul promite să instaleze mai multe butci în PMAN. Când vor cădea de pe carusel, butcile vor amortiza căderea, promite primărul.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Chirtoaca-Spidermen.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Chirtoaca-Spidermen-300x300.jpgadminSocial
Acuzat că nu a făcut nimic ca să-i salveze pe cei care au căzut în cap din Carusel, Dorin Chirtoacă se plânge nu doar pe Platforma DA. Primărul susține că cu o zi înainte de incident, Anișoara i-a pus la spălat costumul de Spiderman, așa că nu a reușit...

Comentează