Groapa Piranha copy

După ploaia din ultima vreme, Chișinăul a devenit un oraș foarte periculos pentru locuitori. Asta pentru că în gropile din asfalt, pline de apă acum, au apărut pești piranha maidanezi. Potrivit primarului Chirtoacă, piranha maidanezi atacă pe oricine și sunt foarte periculoși.

”Dacă vedeți o groapă în drum, vă rog, ocoliți-o! Este foarte periculoasă, niciodată nu puteți ști când de acolo sare un pește piranha și vrea să vă muște. Nu știm cum au apărut acolo, dar credem că mâna Moscovei a pus icre în aceste gropi. Cum plouă, cum apar piranha. Atacă pe orcine, oameni, animale, mașini”, a avertizat primarul Dorin Chirtoacă în timp ce pupa icoana sfântului Vlad Plahotniuc, aducător de beneficii.

Până acum peștii piranha l-au atacat pe un bărbat care venea în patru labe de la bar. Acesta a fost mușcat de limbă. Un polițist care a întins mâna a fost atacat de un piranha. Din fericire peștii nu au reușit să sfâșie bancnota de 100 de euro. Dorin Chirtoacă a promis că va omorî piranha din gropi spre nemulțumirea apărătorilor maidanezilor.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/04/Groapa-Piranha-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/04/Groapa-Piranha-copy-300x300.jpgadminSocial
După ploaia din ultima vreme, Chișinăul a devenit un oraș foarte periculos pentru locuitori. Asta pentru că în gropile din asfalt, pline de apă acum, au apărut pești piranha maidanezi. Potrivit primarului Chirtoacă, piranha maidanezi atacă pe oricine și sunt foarte periculoși. ”Dacă vedeți o groapă în drum, vă rog,...

Comentează