Dorin Chirtoaca cleste de rufe copy

Inventiv cum îl știm, Dorin Chirtoacă a găsit o soluție inedită pentru mirosul pestinențial din Chișinău. Acesta va împărți gratuit tuturor chișinăuenilor clești pentru rufe. Cleștii trebuiesc puși pe nas, iar mirosul urât va dispărea ca prin minune, promite edilul.

”Ideea m-a lovit în moalele capului în această dimineață, când am ieșit la balcon să strâng chiloții de pe culme. Pentru că puțea îngrozitor, de fapt, voi știți cum pute, și pentru că în momentul acela avea un clește în mână, mi l-am pus pe nas. Știți ce s-a întâmplat? A dispărut mirosul. Nu-l mai simțeam. Am luat o foaie și, huiack, am început să calculez. Dacă repar căcătoria capitalei mă costă 100 de milioane de euro lucrarea, 100 de milioane cheltuieli neprevăzute pentru nuntă. Așadar, scump. Pe când cleștele este ieftin”, a spus Dorin Chirtoacă, primarul capitalei.

Un clește va fi cumpărat cu un dolar. În Chișinău sunt cam un milion de locuitori. Asta înseamnă că un milion de dolari vor ajunge la producătorul de clești. Dorin Chirtoacă promite că toți cei care cumpără primul clește anti-putoare îl vor primi gratuit. Cleștele pierdute sau deteriorade vor fi declarate nule, iar proprietarul lor va trebui să-și cumepere altele.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/04/Dorin-Chirtoaca-cleste-de-rufe-copy-1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/04/Dorin-Chirtoaca-cleste-de-rufe-copy-1-300x300.jpgadminSocial
Inventiv cum îl știm, Dorin Chirtoacă a găsit o soluție inedită pentru mirosul pestinențial din Chișinău. Acesta va împărți gratuit tuturor chișinăuenilor clești pentru rufe. Cleștii trebuiesc puși pe nas, iar mirosul urât va dispărea ca prin minune, promite edilul. ”Ideea m-a lovit în moalele capului în această dimineață, când am...

Comentează