parlament-prabusit-om-bucuros-copy

Dorin Chirtoacă va câștiga încă un mandat în Chișinău. Cu siguranță. Extrem de hulit și înjurat de locuitorii capitalei până acum, tânărul edil a reușit să recucerească inimile oamenilor printr-o decizie incredibilă. Decizia de a demola alte câteva clădiri din oraș. Buldozerele vor distruge clădirea Parlamentului, a Guvernului, dar și hotelul Nobil.

”Mi-am dat seama după ce mi-am făcut cont pe facebook că oamenii nu au nevoie de aceste clădiri. Acestea sunt complet ineficiente și în loc să ne ajute, ne deranjează. Am primit foarte multe petiții de la chișăieni prin care se plângeau că deputații și miniștrii ies din Parlament, din Guvern în mașini de lux, fură tot ce le pică sub mână și după ce au lăsat în urmă numai sărăcie, se retrag. Săracii oameni au încercat de câteva ori să-i prindă, să-i bată, să dea foc Parlamentului, Guvernului, dar nu au reușit. Vreau să-i ajut eu. Dacă sub clădiri nu vom găsi mormintele lui Țepeș și Burebista vom construi multe, foarte multe butci”, a declarat cel mai iubit primar din toate timpurile.

Mai mult, Chirtoacă povestește că a descoperit pe facebook pagina #nuPlaha, așa a aflat că miliardul furat ar putea fi ascuns sub hotelul Nobil. Întrebat de ce nu vrea să demoleze și clădirea Președinției, Dorin Chirtoacă a spus că nu știe să avem o astfel de clădire în Chișinău. În schimb, Dorin Chirtoacă a dat asigurări că nu se va atinge de Piața Centrală, unde își fac cumpărăturile 69 la sută din chișăieni.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Parlament-Prabusit-Om-bucuros-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Parlament-Prabusit-Om-bucuros-copy-300x300.jpgadminSocial
Dorin Chirtoacă va câștiga încă un mandat în Chișinău. Cu siguranță. Extrem de hulit și înjurat de locuitorii capitalei până acum, tânărul edil a reușit să recucerească inimile oamenilor printr-o decizie incredibilă. Decizia de a demola alte câteva clădiri din oraș. Buldozerele vor distruge clădirea Parlamentului, a Guvernului, dar...

Comentează