Dorin Chirtoaca Groapa copy

Groapa apărută în Chișinău a fost ultima picătură. Deși i-au promis lui Vlad Plahotniuc că nu-l vor deranja pe Dorin Chirtoacă, câțiva procurori CNA nu au mai răbdat și au descins astăzi la primărie. Obișnuit să-și vadă angajații arestați, Dorin Chirtoacă nu i-a băgat în seamă pe procurori. Abia când l-au arestat a început să strige ”Mâna Moscovei, Mâna Moscovei”. De îndată ce a fost adus la CNA, în fața Centrului Național Anti au venit mii de chișăeni.

”Ce v-a făcut copchilul acesta? Este bolnav de inimă. De ce l-ați arestat? Da, a distrus capitala, dar a și făcut ceva pentru orașul ista. Înainte voiai să bei o cafea și nu aveai de unde să o cumperi. Ce să mai spunem de panourile publicitare? Habar nu aveai ce să cumperi. Acum vezi peste tot reclame. Free pi Dorin! Lăsați-l pe copchilul acesta să-și trăiască viața. Abia s-a măritat”, au strigat chișăenii adunați în fața sediului CNA.

Alina Zotea și-a julit de supărare și al doilea genunchi, iar mătușa lui Dorin, Liuda Ghimpu, susține că groapa din Sculeni este extrem de importantă pentru Moldova. Aceasta a fost declarată de PL o minune a lumii, iar turiștii care vin în Chișău vor putea să o viziteze ca atracție turistică.

Nici Dorin Chirtoacă nu a tăcut prea mult. Acesta a scris în apărarea sa pe contul de Odnoklassniki că groapa este de fapt intrarea în parcarea subterană de sub Lacul Morilor.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Dorin-Chirtoaca-Groapa-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Dorin-Chirtoaca-Groapa-copy-300x300.jpgadminSocial
Groapa apărută în Chișinău a fost ultima picătură. Deși i-au promis lui Vlad Plahotniuc că nu-l vor deranja pe Dorin Chirtoacă, câțiva procurori CNA nu au mai răbdat și au descins astăzi la primărie. Obișnuit să-și vadă angajații arestați, Dorin Chirtoacă nu i-a băgat în seamă pe procurori. Abia când...

Comentează