dorin-chirtoaca-retinut-cna-copy

Primarul Chișinăului, Dorin Chirtoacă, are probleme cu cei mai duri și mai periculoși procuorori din lume. Edilul a fost reținut în această dimineață de procuoroarea Adriana BețiShor, subșefa Centrului Național Alcorupției din Moldova. Doamna BețiShor susține că s-a autosesizat după ce a citit toate comentariile de pe facebook despre dosaul Garajul..

”Este inadmisibil așa ceva. Până acum nu știam ce ai voie și ce nu ai voie să faci în garaj, dar ca urmare a lecturării tuturor celor care sunt specialiști în așa ceva, m-am lămurit. Domnul Dorin Chirtoacă este acuzat pentru un comportament indecent în garaj. Și, din ce am citit pe facebook, unele cântece sunt interzise în Moldova. Dacă domnul Chirtoacă le-a cântat, înseamnă că este hana cu el. Îl arestez și îl bag în închisoare lângă Filat, vedem ce părere are și domnul Plahotniuc despre asta”, a declarat extrem de hotărâtă procuoroarea Adriana BețiShor.

Experții de pe facebook în politică comportamentală în garaje au emis și o listă de cântece pe care nu ai voie să le asculți sau să le interpretezi. Spre dezamăgirea primarului, formația Liubă este printre ele.

”De unde să știu că ascultam muzică rusească? Eu eram prea beat și am crezut că este muzică românească, iar formația se numește Liuba, nu Liubă. Îmi cer scuze de la Carla’s Dreams că nu i-am ascultat la beția aceea pe ei. Data viitoare promit că vom asculta celebrele hituri, Pohui și Du-te în Keeszda Mă-tii”, a promis Dorin Chirtoacă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Dorin-Chirtoaca-retinut-CNA-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Dorin-Chirtoaca-retinut-CNA-copy-300x300.jpgadminSocial
Primarul Chișinăului, Dorin Chirtoacă, are probleme cu cei mai duri și mai periculoși procuorori din lume. Edilul a fost reținut în această dimineață de procuoroarea Adriana BețiShor, subșefa Centrului Național Alcorupției din Moldova. Doamna BețiShor susține că s-a autosesizat după ce a citit toate comentariile de pe facebook despre...

Comentează