Dorin Chirtoaca rapit copy

Trupele antitero au împresurat primăria capitalei, iar armata se pregătește de cel mai mare asalt din istoria modernă a Republicii Moldova. Asta după ce mai mulți teroriști de la Botanica au pătruns în biroul primarului Chirtoacă și l-au luat ostatic. Oamenii cer aer proaspăt în raionul Botanica și anunță că îi vor face de petrecanie primarului dacă va puți în continuare.

”Răzbunarea noastră va fi cruntă. La noi la Botanica pute întruna. Ne-am săturat de putoarea voastră. Dacă nu ne dați aer proaspăt la Botanica, vom organiza noi atacuri teroriste. După primărie o să punem o bombă cu c..cat la sediul Partidului Liberal, să vadă și Liuda ce înseamnă să miroase zi de zi a c..cat. Dacă nu vom fi auziți nici atunci, vom pune bombe cu c..cat peste tot, chiar și la hotelul Nobil”, a declarat Leonea Iobtvoimati, cunoscut terorist de la Botanica.

În fața primăriei Chișinăului s-au adunat mii de oameni care au sărit în apărarea… teroriștilor. Chișăuienii s-au luat la bătaie cu polițiștii și cu trupele antitero. Aceștia cer ca teroriștii să fie lăsați să-și facă treaba până la capăt. Mai mult, chișăuienii cer ca după ce termină cu Chirtoacă, teroriștii să se mute în clădirea de lângă, adică la Guvern, apoi la Parlament și la Președinție. Iar după asta să treacă și pe la hotelul Nobil.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Dorin-Chirtoaca-rapit-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Dorin-Chirtoaca-rapit-copy-300x300.jpgadminSocial
Trupele antitero au împresurat primăria capitalei, iar armata se pregătește de cel mai mare asalt din istoria modernă a Republicii Moldova. Asta după ce mai mulți teroriști de la Botanica au pătruns în biroul primarului Chirtoacă și l-au luat ostatic. Oamenii cer aer proaspăt în raionul Botanica și anunță...

Comentează