Momente grele pentru cel mai cunoscut primar din Republica Moldova după Shor și Renato. Dorin Chirtoacă a luat o bătaie soră cu spitalizarea de la angajații din Piața Centrală. Primarul Chișinăului s-a dus în vizită să vadă cum mai merg lucrurile acolo și și-a cumpărat 100 de grame. Pentru că s-a arătat nemulțumit că a fost păcălit cu 5 grame, vânzătorii din Piața Centrală l-au bocănit.

”Politicienii iștea ne fură de un miliard de euro, iar noi când încercăm să furăm 5 grame se supără. Ne-a apucat și pe noi nemulțumirea, nu se poate așa. Dacă ești hoț, lasă-ne și pe noi să furăm oleacă. Altfel murim de foame. Lumea nu-și mai permite să cumpere foarte mult, așa că suntem nevoiți să-i păcălim oleacă la cântar. Dar Chirtoacă aista vrea numai scandal”, a declarat Virgina Facmi, vânzătoare la taraba de fructe moldovenești – cireșe, avocado, banane și apelsine.

Ca să se răzbune pe angajații din Piața Centrală, Dorin Chirtoacă a anunțat că va rade Piața de pe fața pământului, iar în locul tarabelor vor apărea butce. Multe, multe butce. În noua Piață Centrală veți găsi butce cu otravă, butce cu beleașî de carne de mâță, dar și butce cu încălțăminte sportivă Abibas și Pyma.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/02/Dorin-Chirtoaca-batut-la-piata-centrala-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/02/Dorin-Chirtoaca-batut-la-piata-centrala-copy-300x300.jpgadminSocial
Momente grele pentru cel mai cunoscut primar din Republica Moldova după Shor și Renato. Dorin Chirtoacă a luat o bătaie soră cu spitalizarea de la angajații din Piața Centrală. Primarul Chișinăului s-a dus în vizită să vadă cum mai merg lucrurile acolo și și-a cumpărat 100 de grame. Pentru...

Comentează