Crater Chirtoaca saritura in apa copy

Primarul Chișinăului are o veste bună pentru cei care critică Apă Anal. Chirtoacă susține că craterul este gândit să ajute echipa națională de sărituri în apă să se antreneze. Astfel că aici vor fi antrenamente în fiecare zi. Ca să nu le fie frig la iarnă, groapa uriașă va fi umplută cu apă caldă de la Termocom.

”Vrem să transformăm Chișinăul într-un oraș olimpic. Am terminat cea mai spectaculoasă pistă pentru bicicliști din lume. Acum vrem să facem acest crater unde să se antreneze toți săritorii în apă. Că mi-e milă de ei. Sărmanii trebuie să se ducă la Ghidighici sau la Vadul lui Vodă să sară în apă. Iaca, acum aveți unde sări în centrul Chișinăului, în craterul olimpic”, a declarat Dorin Chirtoacă într-o conferință de presă.

Craterul Olimpic de sărit în apă a fost botezat: Liuda Ghimpu.

Energeticianul ezooteric și clarvăzător Baba Tanga a anunțat însă că craterul Olimpic este un portal spre lumea cealaltă. Portalul se numește DNA și îi va înghiți pe toți cei care au pus mâna pe miliardul furat.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Crater-Chirtoaca-saritura-in-apa-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Crater-Chirtoaca-saritura-in-apa-copy-300x300.jpgadminSocial
Primarul Chișinăului are o veste bună pentru cei care critică Apă Anal. Chirtoacă susține că craterul este gândit să ajute echipa națională de sărituri în apă să se antreneze. Astfel că aici vor fi antrenamente în fiecare zi. Ca să nu le fie frig la iarnă, groapa uriașă va...

Comentează