Anisoara Loghin Dorin Chirtoacă copy

Momentul în care Anișoara Loghin a spus ”da” l-a făcut nespus de fericit pe Dorin Chirtoacă. De bucurie acesta a anunțat deja că va deschide încă 100 de gherete în centrul Chișinăului. Mai mult, Dorin Chirtoacă vrea să numească o stradă din capitală cu numele miresei sale. Astfel, primarul vrea să scoată numele lui Pușkin din oraș, iar strada din centrul Chișinăului se va numi mai nou ”Anișoara Loghin”.

Supărat că Dorin, rivalul său, i-a luat fața, primarul orașului Bălți, Renato Usatâi, vrea să-și ia la rândul lui o soție de la PRO TV Chișinău. Acesta are deja câteva vedete pe care le curtează. De altfel, pentru că pețitul și căsătoria au devenit o afacere de succes, PRO TV Chișinău a decis să deschidă și o agenție matrimonială. Toate doritoarele să se mărite cu un politician din Moldova trebuie să trimită CV-urile la adresa îmiplacbaniișipoliticienii@vreausămămărit.ro.

Între timp, Partidul Liberal a rămas fără 100 de membri. Mai curând membre. Este vorba de tinere gata de măritiș, care au aderat la PL cu gândul că ar putea să ajungă soția primarului de Chișinău. De supărare că nu au fost alese, acestea au anunțat că se vor înscrie în Partidul Nostru al lui Renato Usatâi pentru că primarul de Bălți este încă burlac.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Anisoara-Loghin-Dorin-Chirtoacă-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Anisoara-Loghin-Dorin-Chirtoacă-copy-300x300.jpgadminMonden
Momentul în care Anișoara Loghin a spus ”da” l-a făcut nespus de fericit pe Dorin Chirtoacă. De bucurie acesta a anunțat deja că va deschide încă 100 de gherete în centrul Chișinăului. Mai mult, Dorin Chirtoacă vrea să numească o stradă din capitală cu numele miresei sale. Astfel, primarul vrea...

Comentează