Chirtoaca Ghimpu in tren copy

Primarul Chișinăului l-a lăsat pe unchiul său Mihai Ghimpu și s-a dus la celălalt unchi, Nicolae Chirtoacă. Dorin Chirtoacă spune că pleacă din Partidul Liberal pentru că Mihai Ghimpu nu l-a făcut până acum președinte.

”Unchiul Mișa trebuia să mă facă președinte demult. M-a tot dus cu zăhărelul, m-a tot păcălit. Dar eu nu mai am demult 10 ani. Așa că m-am dus la unchiul Colea și l-am întrebat dacă mă face el președinte. A zis nicio problemă. Așa că eu plec la platforma DA, că m-am săturat să mă tot rog de unchiu Mișa”, a declarat Dorin Chirtoacă pentru redactorii moldovesti.info.

Cum se întâmplă de regulă în politica de la Chișinău, toată lumea este rudă cu toată lumea, altfel nu ai cum să ajungi sus. Din informațiile strânse de redactorii moldovesti.info, Nicolae Chirtoacă este fratele nepoatei surorii mătușii bunicii mamei lui Dorin Chirtoacă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Chirtoaca-Ghimpu-in-tren-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Chirtoaca-Ghimpu-in-tren-copy-300x300.jpgadminPolitic
Primarul Chișinăului l-a lăsat pe unchiul său Mihai Ghimpu și s-a dus la celălalt unchi, Nicolae Chirtoacă. Dorin Chirtoacă spune că pleacă din Partidul Liberal pentru că Mihai Ghimpu nu l-a făcut până acum președinte. ”Unchiul Mișa trebuia să mă facă președinte demult. M-a tot dus cu zăhărelul, m-a tot...

Comentează