Dorin Chirtoaca Ion Ceban copy

Duel incredibil pentru onoarea Anișoarei Loghin. Logodnicul acesteia a decis să se lupte în sfârșit cu Ion Ceban. Cei doi au stabilit lupta chiar de hramul Chișinăului. Dorin Chirtoacă și Ion Ceban se vor trage de urechi în fața locuitorilor capitalei și a oaspeților orașului.

”Eu o să-i rup urechea cu colții și o să i-o arunc cățeilor care s-au înmulțit în ultima vreme prin Chișinău. Până și Dandonul de Igori o să-l alunge din partid. Ceban este urât, dar fără urechi nu o să-l vrea nici măcar Marina, chiar dacă o să-i dea multă mâncare. Nu vreau să par needucat, dar îi dejghioc râtul râsului”, a declarat primarul Dorin Chirtoacă după ce a acceptat duelul.

”Chirtoacă nu știe că urechea de rus nu se rupe așa de ușor. Oi fi eu consilier, dar am fost și rămân cioban, chiar dacă mă cheamă Ceban. Așa ca între ciobeni îi spun să-și ia mioara și să plece din primărie. L-am urecheat o dată, dar a fost încet, că îmi luxasem degetul de la deschis sticle de vodcă. Data viitoare nu mai scapă”, i-a transmis Ion Ceban edilului capitalei.

Meciul de tras de urechi va putea fi urmărit de toți cei interesați. Aceștia pot paria chiar pe câștigători, dar trebuie să știe că banii pariați vor fi, ca de obicei, furați de Filat și Plahotniuc.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Dorin-Chirtoaca-Ion-Ceban-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Dorin-Chirtoaca-Ion-Ceban-copy-300x300.jpgadminSocial
Duel incredibil pentru onoarea Anișoarei Loghin. Logodnicul acesteia a decis să se lupte în sfârșit cu Ion Ceban. Cei doi au stabilit lupta chiar de hramul Chișinăului. Dorin Chirtoacă și Ion Ceban se vor trage de urechi în fața locuitorilor capitalei și a oaspeților orașului. ”Eu o să-i rup urechea...

Comentează