Fostul deputat și fost oligarh, Chiril Lucinschi, a luat decizia de a pleca la cele sfinte. Asta este explicația de ce și-a lăsat barbă și nu se mai rade de câteva luni întregi. Potrivit fostului oligarh, vrea să meargă la Mănăstirea de Călugărițe de la Căpriana.

”M-am zakalibit cât mă urmărește cu tot felul de porcurori de la CNA Plahotniuc aista. Tot felul de șestiorci, Bețișori și Șori stau pe capul meu toată ziua. Nu mai am niciun ban. Mi-am lăsat barbă și vreau să mă ascund în mănăstirea de Călugărițe de la Căpriana. Doar la mănăstire voi mai scăpa de diavolul de Plahotniuc”, a declarat Chiril Lucinschi.

Drept răspuns, Vlad Plahotniuc a declarat că transformă închisorile din Moldova în mănăstiri, iar CNA va fi mitropolie. Din păcate, dictatorul Vlad Plahotniuc nu se va duce pe la slujbele noii mitropolii ca să mai bea niște agheazmă, poate scăpăm de dictator.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/Chiril-Lucinschi.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/Chiril-Lucinschi-300x300.jpgadminPolitic
Fostul deputat și fost oligarh, Chiril Lucinschi, a luat decizia de a pleca la cele sfinte. Asta este explicația de ce și-a lăsat barbă și nu se mai rade de câteva luni întregi. Potrivit fostului oligarh, vrea să meargă la Mănăstirea de Călugărițe de la Căpriana. ”M-am zakalibit cât mă...

Comentează