Moldova are începând de astăzi un nou premier. Ieri seară, după povestea de noapte de la Moldova 1, Chiril Gaburici a anunțat în direct că își dă demisia. Acesta a precizat că îi predă ștafeta Maiei Sandu. ”Nu mai pot sta în funcție. Asta pentru că s-a descoperit că și diploma mea de la creșă era falsă. Acum sunt nevoit să revin pe băncile școlii, trebuie să învăț mult. Înmulțire, adunare, desen, educația tehnologică. Am atâtea de făcut și de învățat, încât nu o să am timp și pentru funcția de premier”, a declarat Chiril Gaburici.

Maia Sandu, cea care i-a găsit în arhiva ministerului Educației toate diplomele false fostului premier susține că în calitate de prim-ministru va începe un program național de instalare a camerelor de supraveghere. ”Camerele mele vor fi nu doar pe drumuri. Vreau să le pun și în dormitoarele moldovenilor. Trebuie să vedem exact cu ce se ocupă. Că așa este civilizat”, a declarat Maia Sandu pe pagina sa de odnoklassniki.

De altfel, premierul Maia Sandu a mai aruncat o știre bombă. Potrivit noului premier, chiar și președintele Nicolae Timofti s-a angajat în funcție cu un act fals. Este vorba de certificatul de naștere. Documentul prezentat de Maia Sandu arată că Nicolae Timofti este născut în 1848. Adică este cu 100 de ani mai bătrân decât se crede.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Maia-Sandu-Camere-supraveghere.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Maia-Sandu-Camere-supraveghere-150x150.jpgadminPolitic
Moldova are începând de astăzi un nou premier. Ieri seară, după povestea de noapte de la Moldova 1, Chiril Gaburici a anunțat în direct că își dă demisia. Acesta a precizat că îi predă ștafeta Maiei Sandu. ”Nu mai pot sta în funcție. Asta pentru că s-a descoperit că...

Comentează