Chiril Gaburici este din nou член în guvernul lui Plahotniuc. Fostul premier care și-a dat demisia de rușine că nu avea nici diploma de la grădiniță, a revenit pe cai mari în noul executiv Plaha. Chiril spune că a reușit între timp să obțină mai multe diplombe care să-l scoată în evidență. Iată care sunt principalele Universități în care a studiat Chiril.

”Am fost extrem de rușinat și m-am ascus în gaură de șarpe să nu mă audă nimeni. Este foarte greu fără diplomă în Moldova, unde chiar și la piață sunt mulți cu diplome de facultate. Iar eu, care eram premier, nu aveam nici diplomă de grădiniță. Așa că am luat următoarele diplombe. Am fost la Universitatea Haravod, de unde am ieșit cu diplomba de doctor handicapat. Apoi am mers la Cambred, de unde mi s-a dat diplomba de doctor năuc. La Oxfurt am reușit să obțin diploma de Honorîs Furașa”, a declarat proaspătul ministru al economiilor lui Vlad Plahotniuc.

Numirea în funcție a lui Gaburici a ieșit cu scandal și cu plânsete la hotelul lui Vlad Plahotniuc. Deranjat că în Moldova există oameni mai proști, Costea Țuțu a deschis ușa cu piciorul și a început să plângă că vrea și el член în guvern. Totul s-a rezolvat când Vlad Plahotniuc l-a trimis la trenirovkă și abed.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/12/Chiril-Gaburici-Diploma-falsa-gradinita.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/12/Chiril-Gaburici-Diploma-falsa-gradinita-300x212.jpgadminInternațional
Chiril Gaburici este din nou член în guvernul lui Plahotniuc. Fostul premier care și-a dat demisia de rușine că nu avea nici diploma de la grădiniță, a revenit pe cai mari în noul executiv Plaha. Chiril spune că a reușit între timp să obțină mai multe diplombe care să-l...

Comentează