Chiril Gaburici a fost foarte aproape să stârnească un scandal diplomatic de proporții între România și Republica Moldova. Acesta a fost reținut de poliția de frontieră din România, după ce a trecut în apele teritoriale ale vecinilor noștri chiar în momentul în care se plimba cu barca pe Prut.

”Nu am crezut că barca are motor și când a început să prindă viteză, nu o mai puteam opri. Chiar dacă am ochelari de James Bond, am IQ-ului unei maimuțe imperiale, nu mi-am dat seama când am trecut granița”, dă asigurări Chiril Gaburici.

Polițiștii de froniteră cred altceva. Așa că l-au reținut pe premier. Suprinzător, dar în barcă au fost găsite 2 cartușe de țigări de contrabandă. Chiril Gaburici se apără.

”Țigările nu sunt ale mele. Mi le-a dat Vlad Filat să le trec peste graniță și vine cineva să le ia”. Justificarea nu a ținut în ochii vameșilor, care l-au reținut pentru 2 ore pe premier. Din păcate pentru moldoveni, DNA-ul nu l-a putut aresta, așa că a fost pus în libertate.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Gaburici-in-barca-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Gaburici-in-barca-copy-150x150.jpgadminSocial
Chiril Gaburici a fost foarte aproape să stârnească un scandal diplomatic de proporții între România și Republica Moldova. Acesta a fost reținut de poliția de frontieră din România, după ce a trecut în apele teritoriale ale vecinilor noștri chiar în momentul în care se plimba cu barca pe Prut. ”Nu...

Comentează